Stiklo priestatai: nebaigtas šeimos namo pertvarkymo projektas

Gray Lynn šeimos bungalovo išorė

Renovacija prasidėjo nuo sienų pašalinimo, dėl to visiškai pasikeitė interjeras ir namo erdvė tapo atviresnė. Pašalinę struktūrinius barjerus, architektai pagerino kryžminį vėdinimą ir sklandžiai sujungė šeimos kambarius į vieną.

Tačiau originaliausias sprendimas buvo pastatyti kvadratinį priestatą iš stiklo ir medžio kitoje namo pusėje. Šis priestatas netikėtai pagerino bungalovo išvaizdą – jis tapo šviesesnis ir gaivesnis, be to, jo plotas tapo daug didesnis. Puikus naujas paviljonas su svetaine, virtuve ir valgomuoju su vaizdu į nuostabų sodą.

Šiuolaikinės virtuvės interjero dizainas
Svetainė šeimos namelio terasoje
Šeimyninio bungalovo Gray Lynn mieste interjero dizainas

Erdvus su svetaine besiribojantis lentinis praėjimas harmoningai papildo ūkinio pastato struktūrą, kuri savo ruožtu puikiai dera su klasikiniu namo įvaizdžiu. Ąžuolinės grindys, faneruotos lubos ir didelės sulankstomos stiklinės durys suteikia interjerui gaivumo ir lengvumo. Dėl panoraminių langų paviljone šviesu ir jauku net šaltuoju metų laiku.

Įspūdingas fotelis šeimos bungalyje
Gyvenamojo kambario su židiniu interjero dizainas
Pilkojo Lynno dvaro apšvietimo sistema
Pilkojo Lynno dvaro apšvietimo sistema
Įvertinkite šį straipsnį
( Kol kas nėra įvertinimų )
Pridėti komentarų

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: