Kaip ištrinti „Skype“ pokalbius

„Skype“ tapo viena iš populiarių komunikacijos priemonių, ji palaiko vaizdo ar įprastą bendravimą tarp artimųjų, artimųjų ir partnerių. Sistemos funkcionalumas laimėjo didelį tiek asmeninių kompiuterių, tiek mobiliųjų prietaisų vartotojų segmentą. Kartais žmonės klausia savęs, kaip ištrinti senus pranešimus per „Skype“ ir paslėpti juos visam laikui..

Kaip ištrinti „Skype“ pranešimus kompiuteryje

Priežastys, kodėl gali tekti slėpti senus dialogus, yra skirtingos. Tai yra bendravimo privatumo išsaugojimas, pokalbių slėpimas ne darbo metu ir kiti. Yra keletas variantų, kaip ištrinti pokalbį per „Skype“. Pirmiausia reikia išvalyti visą programos istoriją. Po to nebus nė vieno seno pranešimo su visais kontaktais. Antrasis būdas, kaip galite ištrinti korespondenciją „Skype“, yra naudoti trečiųjų šalių programas, turinčias lankstesnę konfigūracijos sistemą. Taigi galite išvalyti tik dialogą su vienu asmeniu.

„Skype“ logotipas

Ištrynimo metu korespondencija visiškai ištrinama ir jos negalima atkurti naudojant pačios programos įrankius. Atminkite tai, jei staiga svarbūs duomenys saugomi istorijoje: sukurkite atsarginę kopiją. Jei norite, jei norite grąžinti ištrintus dialogus, galite naudoti trečiųjų šalių programas. Žemiau pateikiamos „Skype“ pokalbių pašalinimo parinktys.

„Skype“ pokalbio su vienu asmeniu ištrynimo būdai

Norite ištrinti kai kurias frazes iš dialogo su konkrečiu asmeniu? Tai galite padaryti naudodamiesi integruota pačios „Skype“ funkcija. Procedūra yra patogi tik tuo atveju, jei reikia išvalyti mažą korespondencijos dalį. Instrukcijos, kaip ištrinti ryšį su vienu asmeniu:

  1. Eik į norimą pokalbį..
  2. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite frazę, kurią norite ištrinti..
  3. Išskleidžiamajame meniu spustelėkite „Trinti“.
  4. Norėdami paslėpti pašnekovo frazes, paprašykite jo atlikti tą pačią procedūrą su savo užrašais.
Skaityti daugiau  Kaip prijungti „VTB 24“ mobilųjį banką prie telefono - vartotojo vadovas ir aptarnavimo mokesčiai

Visiems kompiuterių, kuriuose veikia „Mac OS“ („Apple“ produktai), savininkams yra šiek tiek paprastesnis metodas. Kaip ištrinti visą pokalbį „Mac“ iš karto:

  1. Pasirinkite kontaktą, laikykite nuspaudę mygtuką „Ctrl“.
  2. Pasirodo meniu, kuriame turite spustelėti „Ištrinti pranešimus“ / „Ištrinti pokalbį“.
  3. Patvirtinkite veiksmą.

„MacBook“ savininkams galite naudoti kitą būdą. Šoninėje juostoje pasirinkite skyrių „Pokalbiai“ ir spustelėkite elementą „Išvalyti naujausius“. Patvirtinkite veiksmą, ir dialogas išnyks iš pokalbių sąrašo, tačiau pačios kopijos liks kompiuteryje. Prireikus juos galima restauruoti. Šis metodas taip pat prieinamas „Windows“ savininkams. Turite dešiniuoju pelės mygtuku spustelėti pokalbį, pasirinkti „Slėpti“.

Kitas būdas pašalinti „Skype“ susirašinėjimą su vienu asmeniu yra naudoti trečiųjų šalių komunalines paslaugas. Dažniausiai pasitvirtinę yra „Skype“ pokalbių pagalbininkai, „SkHistory“. Prieš kiekvieną naudojimą rekomenduojama sukurti atsarginę visos paskyros istorijos kopiją. Tai yra trynimo parinktis naudojant „Skype“ pokalbių pagalbininką:

  1. Atsisiųskite, įdiekite programą.
  2. Uždarykite „Skype“, paleiskite vykdomąjį failą.
  3. Lange pasirodys du laukai. Eilutėje „Vartotojo vardas“ įveskite savo vartotojo vardą, o „Kontaktas“ – pašnekovas.
  4. Spustelėkite užrašą „Pašalinti pokalbių istoriją“, visa šio asmens istorija bus ištrinta. Turėtų pasirodyti pranešimas, patvirtinantis šį veiksmą..

Ištrinkite „Skype“ pokalbį

Kaip ištrinti visus „Skype“ pranešimus vienu metu

Daugelis žmonių korespondencijai naudoja savo asmeninį „Skype“. Keičiant darbo mašiną (PC), perkeliant į kitą vietą ar atleidžiant iš darbo, reikėtų žinoti, kaip iš kompiuterio ištrinti visą „Skype“ korespondenciją. Tai turi būti daroma tame pačiame kompiuteryje, su kuriuo bendravote, nes visi dialogai yra saugomi jame, o ne debesies tarnyboje. Pati programa numato visišką dialogų su visais kontaktais istorijos išvalymą. „Skype“ korespondencijos ištrynimo procedūra yra tokia:

  1. Prisijunkite prie programos naudodami savo vartotojo vardą.
  2. Spustelėkite viršutinį meniu skyrių „Įrankiai“.
  3. Spustelėkite „Nustatymai“.
  4. Pasirinkite skirtuką „Pokalbiai ir SMS“.
  5. Sąraše, kuris atidaromas spustelėjus, pasirinkite skyrių „Pokalbių nustatymai“.
  6. Eikite į dešinįjį skydelį, spustelėkite „Atidaryti išplėstinius nustatymus“.
  7. Atsidariusiame submeniu raskite eilutę „Išsaugoti istoriją …“.
  8. Šio užrašo dešinėje bus parinktis „Išvalyti istoriją“.
  9. Spustelėję jį galite visiškai ištrinti visus ryšio duomenis iš „Skype“.
Skaityti daugiau  Kaip įtempti džinsus dirže - būdai, kaip padidinti įprastų ir tamprius gaminius

Atminkite, kad trynimas vyksta tik jūsų kompiuteryje, visi ryšių įrašai liks saugomi jūsų pašnekove. Trinti istoriją iš visų pusių nėra galimybės. Tame pačiame meniu galite sukonfigūruoti savo pokalbių saugojimo funkcijas, pavyzdžiui, jie bus automatiškai išvalyti po dviejų savaičių ar mėnesio. Taip pat galite neleisti „Skype“ iš viso išsaugoti jūsų bendravimo su kitais žmonėmis, jei pasirinksite elementą „Neišsaugoti“.

Kaip ištrinti „skype“ istoriją telefone ar planšetiniame kompiuteryje

Šiuolaikinės išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių operacinės sistemos palaiko „Skype“ įdiegimą ir naudojimą, todėl dialogų pašalinimo iš komunikacijos klausimas taip pat aktualus šiems mobiliesiems įrenginiams. Procedūra yra gana paprasta:

  1. Paleiskite programą, pasirinkite norimą adresatą.
  2. Paspauskite ir laikykite ant piršto, kol pasirodys meniu..
  3. Pasirinkite eilutę „Pašalinti iš neseniai“.

Jei jums reikia visiškai ištrinti istoriją iš programos, turite išvalyti programos duomenis. Norėdami tai pasiekti, turite atlikti šiuos veiksmus:

  1. Eikite į įrenginio nustatymus (telefoną, planšetinį kompiuterį).
  2. Eikite į skyrių „Programos“.
  3. Raskite tarp įdiegtos „Skype“ programos.
  4. Spustelėkite jį, pasirinkite „Ištrinti duomenis“. Po šios procedūros visi pranešimai, prisijungimas, slaptažodis bus ištrinti.

Yra dar vienas būdas radikaliau ištrinti visą „Skype“ ryšį – pašalinti. Būtina paspausti „Trinti“ tame pačiame skyriuje su programomis, o prietaisas visiškai ištrins visus duomenis. Atminkite, kad programą nemokamai galite atsisiųsti iš oficialios „Google Play“ parduotuvės. Galėsite patekti į savo sąskaitą naudodamiesi ta pačia vartotojo vardo / slaptažodžio pora, tačiau joje nebus jokios informacijos apie bendravimą.

Sužinokite, kaip atidaryti MMS telefone.

Video pamoka: kaip ištrinti pranešimus per „skype“

Įvertinkite šį straipsnį
( Kol kas nėra įvertinimų )
Pridėti komentarų

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: